Fürdőszoba Jakuzzi, szauna, hidromasszázs Kültér, kert

Wellness, lazulás, pihenés otthon, masszázsmedencében

Felgyorsult életvitelünk, a munkahelyi stressz, a túlhajszolt, fáradt mindennapok után kinek ne esne jól egy lazító masszázs, s mindez egy medencében!? A hidromasszázs medencék által nyújtott masszázsélményt ma már otthonunkban is élvezhetjük!

A vízben elmerülve a masszázs hatására testünk ellazul, az izmok, ízületek kellemes masszázsban részesülnek a vízsugarak által, mely kihat hangulatunkra is, hisz endorfinnövelő hatásának köszönhetően testünk természetes fájdalomcsillapításban részesül. A pezsgő víz hozzájárul mind érzelmi, mind szellemi felfrissülésünkhöz, ellazít, pihentet, így szinte garantált a kellemes, pihentető élmény, amit a medence méretei alapján akár barátainkkal, vagy párunkkal is élvezhetünk.

A Wellis masszázsmedencéi mind a mellett, hogy élvezetessé, pihentetővé teszik a családdal, barátokkal a medencében töltött időt, segítenek a tökéletes ellazulásban, csökkentik a fájdalom-, és fáradságérzetet.

Egy Wellis jakuzzi választásával Önnek része lesz a Wellis által nyújtott, valaha tapasztalt legnagyszerűbb masszázsélményben.

Például a Wellis Mars P&P Medence, Ice White színben, 213x160x75 cm-es méretével két szomszédos fekvőhellyel és egy ülőhellyel ellátott, ezzel egyedülálló elrendezésű az európai piacon. A mySEAT™ fekvőhellyel a tervezők kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket, így alacsonyabb és magasabb használók is egyforma masszázsélményben részesülhetnek. A 76 cm-es magassága révén ez a modell könnyedén befér egy átlagos lakás ajtaján, így behelyezése rendkívül egyszerű. Elég tágas ahhoz, hogy elférjen benne 37 masszázsfúvóka, de elég kicsi ahhoz, hogy elférjen szinte bárhol, legyen szó egy árnyas teraszról, vagy egy kicsit tágasabb fürdőszobáról. A fejpárna és a led világítás alaptartozék.

Ha barátaival szeretné élvezni a masszázsélményt egy-egy csendes estén, a Wellis Venus Masszázsmedence 215x215x86 cm-es méretével 5 ülőhelyet és egy fekvőhelyet biztosít, azaz egyszerre hat embernek nyújt emlékezetes masszázsélményt. A masszázsmedence egyedülálló fúvókaelrendezése optimális nyak- és vállmasszázst, továbbá a myHIP™ fúvókáknak köszönhetően professzionális derék- és csípőmasszázst kínál. A mySEAT™ fekvőhely nem maradhatott ki ebből a medencéből sem.

A víz és a hidromasszázs rendkívül jó hatású szervezetünkre, kellemes, frissítő, oldja a hétköznapok okozta stresszt, a letapadt, megmeredt izomzatot kellemesen masszírozza, ízületeit felfrissíti, és mindezt az élményt elérhetjük egy-egy jól megválasztott hidromasszázzsal káddal vagy zuhanykabinnal már akár otthonunkban is.

Wellis masszázsmedence (jakuzzi)

Read previous post:
Design és praktikum egy fürdőszobai radiátorban

A múltban a fürdőszobai fűtőtesteknek szinte csak gyakorlati funkciójuk volt. Manapság azonban találhatunk olyan termékeket, amelyek nemcsak a megfelelő hőmennyiséget...

Close