Kültér, kert

Tapasztalat és tudás: POLBRAM kerítések

A Polbram Acél csoport egy kerítésrendszereket gyártó, jól bejáratott cég, mely több, mint 30 éves múltra tekinthet vissza.

Palettájukon kiváló minőségű modern és hagyományos acélkerítések és kerítésrendszerek találhatóak meg, úgymint: kétszárnyú kapuk, tolókapuk, kapuk, kerítéspanelek, oszlopok és kiegészítők, széles választékban. A tökéletesen illeszkedő elemek egy-egy termékcsaládon belül garantálják a könnyű összeszerelést és az egész kerítés egységességét. A kerítés és a kapu nemcsak egy fal, mely otthonunk védelmét szolgálja, hanem öltözteti a házat, és meghatározó eleme a környezet stílusának.

A Polbram számos elismerést és díjat magáénak tudhat, többek között a lengyel 2020-AS ÉV ÉPÍTŐVÁLLALATA díjat, valamint megkapta AZ ÉV ÉPÍTÉSI MÁRKÁJA 2022. díjat.

A vásárlói elvárásoknak való megfelelés érdekében folyamatosan fejelesztik a termékeiket, és még jobb megoldásokkol rukkolnak elő.

A kerítésrendszerek gyártása során a legújabb megoldásokkal dolgoznak, a fajlagos energiafogyasztást és a CO2-kibocsátást csökkentő gyártástechnológiával.

A Polbram kerítésrendszerek között az automata és manuális működtetésű kerítéskapuk közül választhatunk, így ki-ki megtalálja a saját elképzeléseinek leginkább megfelelő megoldást klasszikus és modern stílusban egyaránt.

Polbram Lea kerítésrendszer

Az automatikus kerítéskapuk modern, intelligens kapuk, amelyek tökéletesek minden okosotthonba. Nehéz túlbecsülni az általuk kínált kényelmet. Az automata kaput távirányítóval, vagy okostelefonnal, vagy táblagépen lévő alkalmazással nyithatod! Köztük automata kétszárnyú, toló-, összecsukható és szekcionált kapukat különböztetünk meg.

Masszív felépítés és minden ingatlanhoz illeszkedő modern dizájn, valamint a legnagyobb tartósság és megbízhatóság jellemzi a Polbram kerítésrendszereket. Megnövelt használati kényelem, felhasználói biztonság és az Ön igényeihez optimálisan szabott megoldások.

A Polbram márkájú kerítésrendszereket és kapukat elsősorban a tartósság, szilárdság, megbízhatóság és biztonság jellemzi, elvégre védik a legfontosabbat, az Ön tulajdonát.

Miért érdemes a Polbram kerítésrendszert, kaput választani?

A Polbram kerítésrendszereket a modern gyártástechnológia és a folyamatos termékfejlesztés jellemzi, a felhasználói igények szem előtt tartásával. A tervezés és gyártás során sokféle kritériumot vesznek figyelembe, hisz az igények is nagyon eltérőek. Például a teleknek lehetnek korlátai, pl. kis telekméret, terep egyenetlenségei, nem szabványos átjáróméret, stb.
Kínálatukban többek között tolókapuk ellensúly nélkül, vagy összecsukható kapuk is megtalálhatóak, amelyek kis és szűk ingatlanokhoz kínálnak ideális megoldást.  Különböző termékcsaládok közül választhatunk, így a maximális funkcionális és design igényeiknek leginkább megfelelő kerítés védheti otthonunkat, és emelheti külleménk  kisugárzását.

A Polbram termék előnyei:

  • Kerítésrendszerek 5 év garanciával
  • CE tanúsítvánnyal rendelkeznek
  • Automatikához felkészített kapuk
  • Gyors és könnyű szerelés
  • Galvanizált acél termékek
  • Modern termékmegoldások

Polbram Klaudia kerítésrendszer

Read previous post:
Kortárs elegancia, stílus, merész felületek otthonában

A márvány felületek soha nem mennek ki a divatból. A KAI Group Firenze/Belvedere márvány hatású burkolat kollekciója virágos és geometrikus...

Close