Kültér, kert

Modern kerítés otthonába – mit kell figyelembe venni a választásnál?

A jó kerítés megvédi otthonunkat, ugyanakkor harmonizál a ház, az ingatlan stílusával is, összeillő egészet alkotnak. A kerítésnek nemcsak designban kell megfelelnie, hanem tartósnak is kell lennie, hogy megfelelő védelmet nyújtson.

Modern kerítések – minimalista dizájn és tartósság

A modern stílusú kerítések elsősorban egyszerűek és minimalista megjelenésükkel tűnnek ki. Általában sötét színűek, ami egyszerre teszi őket elegánssá és finommá. A modern kerítések leggyakrabban fémből készülnek, olyan védőréteggel, amely ellenáll a negatív környezeti hatásoknak.

A fém kerítések tökéletes választást jelentenek az igényes felhasználók számára. Tartósak, hosszú ideig betöltik szerepüket és tökéletesen védik az ingatlant a hívatlan vendégek ellen. Mivel a fém kerítések választéka is óriási, könnyedén megtalálhatjuk azt a design-t, ami tökéletesen illeszkedik a ház és az ingatlan megjelenéséhez, és egyedi karaktert ad nekik. Akár egyfajta névjegykártyaként is tekinthetünk rá, hisz a kerítés látványa fogadja először vendégeinket, valamint az utcafronton járókelők is a kerítést pillantják meg először.

A Polbram Acél cégcsoport kerítései horganyzott acélból készülnek, melyeket leggyakrabban acél-, vagy betonoszlopokra szerelnek, amelyek a talajba vannak ágyazva.

Polbram kerítésrendszerek design típusai:
– függőleges vagy vízszintes elrendezés
– kerítés fesztávolsága eltérő vastagságú és alakú lehet
Annak érdekében, hogy az ingatlan jól védve legyen a járókelők szemétől, választhat széles fesztávú modellt, amelyek között csak kis hézagok vannak. Ha finomabb kerítés mellett dönt, választhat vékony függőleges gerendákkal rendelkező modellt.

Polbram Emma kerítésrendszer

A márka választéka rendkívül széles, mely lehetőséget ad arra, hogy egy-egy kerítésrendszer tökéletesen illeszkedjen a romantikusan klasszikus, modern, minimalista, vagy skandináv stílusú házakhoz. Elsősorban egyszerűségükkel és visszafogott színükkel tűnnek ki, főleg a szürke és az antracit árnyalataiban. Nemcsak cinkréteggel vannak bevonva, hanem porszórt is, ami tökéletes megjelenést biztosít, és az egyes kerítéselemeket is korrózióállóvá teszi.

Mire kell figyelni a kerítés kiválasztásakor?

  • A kerítés kiválasztásakor először is mérlegelni kell, hogy milyen szerepet tölt be elsősorban. Ha ingatlanát hatékonyan akarja megvédeni, érdemes olyan modellt választani, amely tartós és strapabíró anyagokból, például acélból készül.
  • A dekoratívnak szánt kerítésnek viszont illeszkednie kell a ház és az egész ingatlan megjelenéséhez. A kiválasztott kerítés minősége is nagyon fontos.
  • A kerítés kiválasztásánál talán nagyobb körültekintést igényel a kapu kiválasztása. Kis telekterület, vagy szűkös helyek esetén a Polbram tolókapu megoldásait érdemes választani. A legjobb minőségű kerítések mellett a Polbram márka a kerítésrendszereihez tökéletesen illeszkedő kapukat is kínál. Ennek köszönhetően összefüggő egészet alkotnak és remekül néznek ki. A leggyakrabban választott kapuk: kétszárnyú kapuk, tolókapuk, szekcionált kapuk és összecsukható kapuk.

A Polbram márka kínálatában elérhető kerítések három fő kategóriába sorolhatók:

Klasszikus kerítések elegáns karakterrel

Finomságukkal és egyedi megjelenésükkel némileg hasonlítanak az angol vagy francia palotákban használt kerítésekre. Ideális választás azoknak, akik szeretik a klasszikus megoldásokat és szeretnék hangsúlyozni ingatlanuk egyedi jellegét. Ezek a modellek fantáziadús formájúak, amelyek felkeltik a járókelők és az ingatlanba látogató vendégek figyelmét.

Modern palánkkerítések

Elsősorban egyszerűségükkel és visszafogott színükkel tűnnek ki. Szürke és antracit árnyalatokban kaphatók. Tökéletesen illeszkednek a minimalista berendezésű ingatlanokba, valamint a skandináv stílusú épületekbe. Ezek a kerítések függőlegesen vagy vízszintesen vannak elrendezve.

Panelkerítések

E kerítések egyedi fesztávokból állnak. A panelkerítéseket elsősorban ipari és közintézményekben , de lakóépületekben is használják.

Nagyon fontos a megfelelő kerítés és a hozzáillő kiegészítők kiválasztása, ezek befolyásolják a ház és az egész ingatlan megjelenését. Megvásárlása hosszú évekre szóló befektetés, ezért érdemes alaposan átgondolni ezt a választást. A kerítésnek nem csak elegánsnak kell lennie, és igazodnia kell a ház általános karakteréhez, hanem tartósnak is kell lennie. Ha a Polbram kerítéseket választja, biztos lehet benne, hogy ez egy kiváló döntés lesz, amelyet biztosan nem fog megbánni.

A modern Polbram kerítésrendszerek megbízható megoldást jelentenek mindazok számára, akik bevált termékeket keresnek elérhető árakon.

Polbram Klaudia kerítésrendszer

Read previous post:
Acél kerítések az igényeihez igazodva

A kerítés és a kapu nemcsak egy fal, mely véd a kíváncsi szemek, illetve a nem kívánt látogatóktól, hanem meghatározó...

Close