Kültér, kert Szerszám

Az akkumulátoros kerti gépek előnyei

Az akkumulátoros kerti gépeknek számos előnyük van. A benzinmotoros társaikhoz képest rendkívül könnyűek, akár a hölgyek is könnyedén elbírnak velük. Szinte bárki számára lehetővé teszik a környezetbarát kertrendezést, használatuk rendkívül kényelmes, megkönnyítik a ház körüli kerti munkák elvégzését.

Érvek az akkumulátoros kerti gépek mellett:

– komfortos és egyszerű használat, könnyű súly
Könnyűek, és könnyen kezelhetőek, a be-ki kapcsoló gombjuk általában a markolaton, vagy annak közvetlen közelében helyezkedik el. Kompakt formák, jól tervezett és kialakított súlypont a terhelésmentes használat éredkében.

– teljesen mobil gépek
A vezetékes elektromos gépek szintén könnyű súlyúak, ám a vezeték esetleg akadályozó, de mindenképp kényelmetlenségeket okozó tényező lehet. Akkumulátoros kerti gépek estén nincs szükség a közelben hálózati csatlakozóra, “kilóméteres” hosszabbító kábelekre, hisz egy akkumulátoros gépet bárhol használhatunk, elektromos hálózati kapcsolat nélkül.

– csendes működés
Az akkumulátoros kerti gépek nagy előnye a szinte teljes zajmentesség. Ez az otthonunk körüli munkák során is jól előnyös tulajdonság, nem beszélve az olyan helyeken, mint az üdülőhelyek, óvodák, iskolák és irodaházak kertjei, parkjai.

– környezetbarát használat
Az akkumulátoros kerti fontos előnye a környezetbarát technológia, hiszen használatuk a benzines gépekhez képest teljesen füstmentes.

AL-KO, Akkus láncfűrész szett, CS 4030, ENERGY FLEX

Ha több akkumulátoros kerti gépet, szerszámgépet is vásárolunk, érdemes egy márkán belül válogatnunk, egyező akkumulátor típusúakat választani, így egy-két akkumulátor használható minden gépünkhöz.

Tartsuk szem előtt, tájékozódjunk az akkumulátor használati idejéről, szükség esetén vásároljunk tartalék akkumulátort, ami mindig legyen feltöltve, így ha munka közben lemerül az aksi, a tartalék akkumulátorral folytathatjuk is a munkát.

Read previous post:
Itt a fűnyíró szezon

Szinte alig volt igazi tavaszi idő, meleg, esős, napsütéses az időjárás, és a sok eső, a nedves talaj a bőséges...

Close