Fürdőszoba

Pezsgő, karakteres fürdőszobabútor

Egy jól választott fürdőszobabútor elvarázsol a megjelenésével, és maximális kényelmet biztosít a fürdőszobai holmik tárolásához.  Választásnál ne csak a praktikumot tartsuk szem előtt, hisz a napi rutinunk hangulatát is meghatározza a fürdőszobabútor által képviselt dizájn.

A Tboss Carvea fürdőszobabútorok izgalmas, különleges frontmintázatukkal visznek színt és karaktert a fürdőszobákba. Visszafogott élfogantyúk hagyják érvényesülni a látványos frontokat, melyekhez megkapó formákkal és arányokkal rendelkező és egyben praktikus kerámiamosdó társul.

A Tboss Carvea fürdőszobabútorok elérhetőek 60, 80 cm-es, és 120 cm-es méretben, választható színekben.

E bútorok fém fogantyúval rendelkeznek, króm, fekete, vagy arany színekben, kerámia mosdótállal.

Tandembox, teljes kihúzású, csillapított záródású önbehúzó fiókvasalatokkal (Terhelhetőség: 30 kg). A fali állószekrény csillapított záródású pántokkal rendelkezik.

A szekrény vákuumpréselt MDF fronttal és oldalakkal rendelkezik, laminálva.

A Carvea fürdőszobabútor kollekcióhoz hosszúkás faliszekrény is rendelhető, különböző magassággal, így az egységes, letisztult összkép tökéletes tárolóegységekkel párosulhat.

Read previous post:
Karakteres design laza vagy akár elegáns fürdőszobákba

A fürdőszoba az otthon lelke. Írd át velünk a szabályokat és variálj kedvedre az egyedi fürdőszobáért, ahol a praktikum és...

Close