Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Miért jó vízlágyító berendezést használni?

Neked is sok kellemetlenséget okoz a háztartásban a vízkő? Sajnos sokunknak igen, hisz megtelepszik a csempén, a csapokon, a vízforralóban, kávéfőzőben, mosó-, és mosogatógépben, radiátorok belsejében, a wc tartályban,… stb. azaz azokon a területeken, melyek rendszeresen érintkeznek a csapvízzel.

A vízlágyító berendezés növeli a vízzel érintkező háztartási eszközök élettartalmát, és csökkenti a javítási költségeket, valamint a takarítási időt is nagyban lecsökkenti. Egy vízlágyító berendezés megszűri a vizet azoktól az anyagoktól, amelyek vízkövesedést okoznak a vízzel érintekző felületeken, és háztartási eszközökben.

A vízlágyító készülék használatának számos előnye van. A vízkő eltávolítása és a rendszerben már meglévő vízkő feloldása révén a vízlágyító javítja a víz minőségét ezáltal:
– kellemesebb vízet kapunk
– pénzt spórolunk
– tisztábbak, frissebbek, puhábbak lesznek a ruháink
– meghosszabbítjuk a háztartási gépek élettartamát
– időt spórolunk magunknak.

A vízkőlerakódás megelőzésén túl további előnyei is vannak a lágy víznek. Íme, néhány példa:
– kevesebb mosószerre van szükség, ugyanis a lágy vízben jobban hasznosul a mosószer,
– nincs szükség mosogatógép sóra a mosogatógépbe, hiszen ez is a víz lágyítását szolgálná,
– a mosógép és minden olyan berendezésünk, ami vízzel érintkezve működik, hosszabb élettartamú lesz,
– a fűtésrendszer tisztasága miatt a gázkazán hatékonyabban dolgozik, csökken a gázszámla,
– a bőrünk és hajunk szebb lesz.

A központi vízlágyító berendezés megváltoztatja a víz érzetét. Hajmosást követően a haj fényesebb és lágyabb lesz, valamint könnyedebb a borotválkozás is. Élvezze a fehérebb, ragyogóbb, lágyabb ruhákat és törölközőket mosás után, valamint a foltmentes edényeket és poharakat. A lágy víz javítja mindennapi életét.

A Technik Therm Háztartási Vízlágyító készülék választása esetén nincs szükség beüzemelő szakemberre, mert a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítani a pontos időt, vízkeménységet (a keménységteszter ajánlott kiegészítő), illetve feltölteni sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig megnyomni egy gombot. A többi a Plug and Play vízlágyító feladata.

Használata rendkívül egyszerű és költséghatékony, hisz nincs éves karbantartási igénye, mert a készülék vezérlőfeje a legjobb minőségű egykaros csaptelepekhez hasonlóan kerámia tárcsával rendelkezik, ami rendkívül időtálló.

A WIFI-s fejegységnek hála állandó kapcsolatot létesíthet az új, felsőkategóriás vízlágyítóval. A kifejezetten a Technik Therm Plug&Play vízlágyítóhoz készült telefonos alkalmazás segítségével minden fontosabb információt egy kattintásra leellenőrizhetünk, mint például a regeneráció hosszát és idejét, vagy az átfolyó víz mennyiségét.

A Technik Therm Plug&Play vízlágyító berendezések SafeHOME funkcióval van ellátva, aminek köszönhetően a vízlágyító figyeli a rajta átfolyt vízmennyiséget és a pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet a vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén a Technik Therm Plug&Play vízlágyító beavatkozik ezzel megakadályozva az esetlegesen előforduló csőtörést, vízkárt. A rendszer további, opcionális padlóvízőrrel is kiegészíthető, amely fokozza a vízkár elleni védekezés hatékonyságát.

A Technik Therm Plug&Play vízlágyító berendezés rendelkezik sóriasztás funkcióval, ami a betöltött só mennyisége alapján egy belső kalkuláció segítségével kiszámítja, hogy mikor fog elfogyni a berendezésbe töltött só, majd riasztást küld, melyben figyelmeztet a só utántöltésére.

A Technik Therm Plug&Play vízlágyító berendezés beállítható vakáció módra. Amennyiben hosszabb ideig nem használjuk a vízlágyítónkat, érdemes kihasználni a vakáció mód előnyét, amely védelmet nyújt a készülék gyantaágya számára. A készülék ilyenkor sólevet fejleszt és konzerválja a gyantaágyat.

Válassza a Technik Therm vízlágyító készülékeit, és érezze a különbséget, válassza a lágy víz nyújtotta előnyöket!

Read previous post:
Osztódással szaporoó helyiségek – avagy miért olyan népszerű falazóelem a gipszkarton

A gipszkarton a modernkori építészet egyik legnépszerűbb falazóeleme: egyszerre kínál frappáns megoldásokat (direktfüggesztőkkel kiegészítve) álmennyezetek létrehozására, bútort helyettesítő tárolók, polcok...

Close