Fürdőszoba Jakuzzi, szauna, hidromasszázs

Masszázsmedence gyorsan és kényelmesen

A masszázsmedencék tervezésénél nagy hangsúlyt fektetnek az ergonómiai kialakításra, hogy a kiválasztott masszázsmedence biztosítsa számunkra a tökéletes ellazulást, a pótolhatatlan wellness élményt. A Wellis termékei esetében kifejezetten nagy figyelemet fordítanak erre.

A Wellis masszázsmedencéi mind a mellett, hogy élvezetessé, pihentetővé teszik a családdal, barátokkal a medencében töltött időt, segítenek a tökéletes ellazulásban.

Az otthoni tökélestes welleness élmény biztosítása érdekében a Wellis masszázsmedencék tervezésénél a szakemberek igyekeztek felhasználni az ősi keleti masszázskultúra tapasztalatait is, a modern hidroterápia eredményei mellett. Ennek köszönhetően a Wellis által forgalmazott hidromasszázs kádak, medencék, jakuzzik biztosítják, hogy a masszázssugár a test meghatározott pontjaira megfelelő erősségben irányuljon.
A meleg vízsugár lazítja az izmokat, csökkenti a gerinc- és hát fájdalmait, valamin frissítik testünket-lelkünket egyaránt.

A Wellis masszázsmedencék, hidromasszázs rendszerek napi használatával kipihentebbnek, fittebbnek érezhetjük magunkat a mindennapok során.

A hidromasszázs gyógyhatásait nem csak izomzatunkon tapasztalhatjuk, hanem a szív- és érrendszeri, valamint a mozgásszervi megbetegedésekre is jó hatással vannak.

Ha olyan masszázsmedencére vágyik, melyben barátaival élvezheti a masszázsélményt, mégis helytakarékos megoldásra van szükség, a Wellis Pluto P&P Medence 200x200x89 cm-es méretével ideális választás.
A Wellis Pluto P&P Medence akár 5 fürdőző számára is elegendő helyet biztosít, mégis akár kis helyen is kényelmesen elfér. A masszázsmedence két fekvőhellyel rendelkezik, melyben a mySEAT™ kialakításnak köszönhetően férfiak és nők is kényelmesen elhelyezkedve élvezhetik a masszázst. A mySEAT™ fekvőhellyel a tervezők kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket, így alacsonyabb és magasabb használók is egyforma masszázsélményben részesülhetnek.
Emellett egyik ülőhelye myJETS™ kialakítással ellátott, mely megszünteti a nyak- és vállfájdalmakat. A fúvókák különleges elrendezése intenzív nyak- és vállmasszázst biztosít. Az ülőhely követi a test formáját, így Ön kényelmesen relaxálhat akár több órán keresztül. A változatos igényeknek eleget téve olyan fúvóka-elrendezést terveztek, hogy optimális masszázsélményt nyújtson.
A Wellis Pluto P&P Medence Plug and Play kialakításnak köszönhetően nincs szükség bonyolult, szakembert igénylő beüzemelésre, egyszerűen dugja be a konnektorba, töltse fel vízzel és máris használatra kész a masszázsmedencéje.

A Wellis Firenze CityLife Deluxe jakuzzi, és a Wellis Budapest CityLife Deluxe medence beüzemeléssel is rendelhető, igen kedvező áron. A méreteket figyelembe véve mindkét modell helytakarékos kialakítással rendelkezik. A Budapest 5 fürdőző számára is elegendő helyet biztosít, két fekvőhellyel rendelkezik, melyek között egy mySEAT™ került elhelyezésre. A Firenze 2 szomszédos fekvőhelyével és egy ülőhelyével egyedülálló elrendezésű az európai piacon. Ez a modell könnyedén befér egy átlagos lakás ajtaján, így akár teraszon, vagy tágasabb fürdőszobában is kényelmesen elhelyezhető.
Mindkét modell esetében a mySEAT™ fekvőhellyel a tervezők kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket, így alacsonyabb és magasabb vásárlók is egyforma masszázsélményben részesülhetnek. Emellett myJETS™ kialakítással rendelkeznek, mely megszünteti a nyak- és váll fájdalmakat.

Ha a legkényelmesebben és gyorsan szeretné beüzemelni új masszázsmedencéjét, válassza a Firenze vagy Budapest CityLife Deluxe jakuzzik bármelyikét, vagy akár Pluto plug and play modelleket.

 

 

Read previous post:
Szenvedélyünk a gyep – avagy fűnyírási tanácsok kánikulában

A gyep, a pázsit a nyáron mutatja a legszebb arcát. Ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő gondozás, nem mindegy ugyanis, hogy...

Close