Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Kellemes meleg, és design a fürdőszobában

A törölközőszárító radiátorok a háztarások népszerű, és szinte nélkülözhetetlen elemeit képezik. A fürdőszobai radiátorok praktikuma vitathatatlan, és design szempontjából sem elhagynagolhatóak. A fűrési rendszer részeként, vagy épp elektromos fűtőtestként is teljes értékű elemei a fürdőszobának.

Bár míg korábban a fürdőszobai fűtőtesteknek, törölközőszárító radiátoroknak szinte csak gyakorlati funkciójuk volt, mára már azonban nemcsak a megfelelő hőmennyiséget biztosítják a fürdőszobában, hanem esztétikai értéküknek köszönhetően belső terünket is díszítik.

A legelterjedtebb törölközőszárító radiátorok az úgynevezett csőradiátorok, melyek általában létrára emlékeztető design-al rendelkeznek. Színük változó, a fehér, króm, fekete, és számos egyéb színben is választhatóak.

Radeco Adamo íves csőradiátor

Azonban, – bár a hagyományos csőradiátor kialakítás tökéletesen illeszkedik a legtöbb fürdőszobához – mára már rendkívül változatos kialakítású fürdőszobai törölközőszárító radiátor közül válogathatunk. A design fürdőszobai radiátorok folyamatos elterjedésének köszönhetően szinte csak a fantáziánk szabhat határt a fürdőszobai radiátor választásnak.

Radeco LOCO design radiátor

Meg kell jegyeznünk, hogy ezek a design radiátorok nem csak a fürdőszobába helyezhetőek el, hanem otthonunk szinte bármely helyiségének funkcionális designelemei is lehetnek.

Design radiátor nappaliban (illusztráció)

A törölközőszárító radiátorok működése hasonló a hagyományos radiátorokéhoz. A fűtési rendszer részeként vízzel vagy elektromos ellenállással működnek, de a fűtési rendszertől független változatok kínálata is óriási.

HSK Yenga fürdőszobai radiátor (párhuzamosan és merőlegesen is szerelhető)

Az egyik legnagyobb előnyük, hogy praktikusak és rendkívül helytakarékosak, így kisebb helyiségekbe is tökéletesek. E radiátorok esztétikai jellemzői sem elhanyagolhatóak, hisz kialakításuk függvényében a rendkívül modern és elegáns berendezéshez éppúgy találunk illeszkedőt, mint a klasszikus design-hoz. E fűtőtestek megjelenésükkel hozzájárulnak a helyiség dekoratív hangulatához.

A design mellett a fürdőszobai csőradiátorok, törölközőszárító radiátorok praktikuma vitathatatlan, hisz a mellett, hogy kellemes meleget sugároznak, a törölközőt ráterítve gyors, és higiénikus száradást biztosítanak számukra.

Wasserburg Ovale black, törölközőszárító radiátor

Wasserburg Labyrinth White törölközőszárító radiátor

Design radiátor nappaliban (illusztráció)

Read previous post:
A kerítés szerelése saját kezűleg vagy céggel – melyik megoldást válasszam?

A kerítés minden ingatlan szerves része, hiszen nemcsak hatékonyan véd az illetéktelen betolakodóktól, hanem dekoratív szerepet is játszik. A megfelelő...

Close