Fürdőszoba

Karakteres, precíz vonalak, egy igazán egyedi fürdőszobabútorban

A fürdőszoba az otthon lelke. Írd át a szabályokat, alkoss egyedi, különleges fürdőszobát, ahol a praktikum és a karakteres, mégis letisztult design a tulajdonos személyiségéről mesél.

A Tboss Arko fürdőszobabútorokat precíz, geometrikus vonalak alkotják, melyek karakteres, öntött márvány mosdóval és íves fogantyúmarásokkal válnak teljessé. További csavart visz a dizájnba az aszimmetrikus, minimalista front, melyek bordázata igazán egyedivé és ellenállhatatlanná teszi a bútorokat.

A Tboss Arko fürdőszobabútorok elérhetőek 60, 80 cm-es, és 120 cm-es méretben, választható színekben.

Az Arko 120 cm-es alsószekrénye dupla mosdóval rendelkezik, így maximális kényelmet biztosít egyszerre két felhasználó számára is.

A bútorok két lassú záródású fiókkal készülnek, a maximális praktikum érdekében.

Tandembox, teljes kihúzású, csillapított záródású önbehúzó fiókvasalatokkal (Terhelhetőség: 30 kg). A fali állószekrény csillapított záródású pántokkal rendelkezik.

E bútorok alu, bemart fogantyúval rendelkeznek. Az Arko alószekrények oldalán króm törölközőtartó helyezkedik el, így bizonyos, hogy kéznél lesz a törölköző, amikor szükség van rá.

A szekrény vákuumpréselt MDF fronttal és oldalakkal rendelkezik, laminálva.

Az Arko fali bútorokhoz henger láb pár (króm vagy fekete), vagy szögletes láb pár rendelhető, 32 cm-es magassággal.

Az Arko fürdőszobabútor kollekcióhoz hosszúkás faliszekrény is rendelhető különböző magassággal, így az egységes, letisztult összkép tökéletes tárolóegységekkel párosulhat.

Read previous post:
Letisztult elegancia klassziukus, vagy modern fürdőszobákba

Egy fürdőszobabútor, mint ahogy a fürdőszoba teljes berendezése, a tulajdonos személyiségét sugározza. Lehet modern, vagy épp klasszikus stílusirányatok iránt elhivatott,...

Close