Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

A természet eszenciája fürdőszobájában

Az utóbbi évek egyik vezető tendenciája, hogy a természetet otthonukba hívjuk. Az KAI Group Ethera sorozata tökéletesen visszaadja a természetes kő dizájnját, amelyet gyakran találunk a természetben.

Az Ethera kollekcióból származó csempe 30×60 cm-es, rektifikált (élcsiszolt) kivitelben kapható, így minimális, 1-2 mm-es fugával burkolható, mely szinte észrevétlen a kész felületen.

Az alapcsempe és a padlólap valódi homokkő hatást kelt, ezzel teremtve meg a természetes alapokat a fürdőszobában.

Az Ethera kollekció dekorcsempét is kínál, virágos elemekkel. A finom akvarell virágokkal és levelekkel díszített csempék teljes falfelületre, vagy akár egy-egy falrészletre is használhatóak.

A 3D szerkezet gazdagított Waves Beige csempe egyedivé varázsolja fürdőszobáját és garantálja annak modern megjelenését, a virágmotívumok pedig hozzájárulnak a nyugodt légkör kialakításához.

A kollekció felületei olyan atmoszférát teremtenek a helyiségben, amelyben a kényelem és a funkcionalitás találkozik. E csempecsalád célja, hogy a különleges struktúrájú falicsempéken keresztül teremtsen harmóniát az otthonokban.

Az Ethera Flowers csempedekor tapéta hatást kelt, amely minimalista módon értelmezi a virágok és levelek természetes esszenciáját.

A fürdőszoba otthonunk az a helyisége, ahol indul, és véget ér egy-egy napunk. A test, a lélek, és az érzékszervek ellazulásának helye, ami fontos testi egészségünk, és önbizalmunk szempontjából.
A csempék és padlólapok mázas felületüknek és kerámia anyaguknak köszönhetően vízállóak, könnyen karbantarthatók és tisztíthatók. Az olyan vezető technológiák felhasználásával, mint a digitális nyomtatás, a vízsugaras és gyémántvágás, a háromszoros platina és vetrose égetés, élvezheti azokat a termékeket, amelyek célja, hogy a fürdőszobát jellegzetessé tegyék és kiemeljék annak természetét.
Valójában e kerámia csempék legfőbb tulajdonsága az, hogy kivételesen képesek kifejezni minden egyéni stílust és személyes karaktert.
A változatos méret, design és struktúra kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki egyéni arculatát hagyhassa a fürdőszoba belsejében, és jól érezze magát benne.

Read previous post:
Modern design, praktikum, és kiváló ár-érték arány a fürdőszobába

A fürdőszoba, wc felújítása nem kis munkával, és nem kis költséggel jár. Ha Ön visszafogott áron keres modern megoldás otthona...

Close