Beltér Konyha

Nagyfokú ellenállás és design a mosogatóban

Konyha legyakrabban használt területe a mosogató, hisz mind a ételek előkészítése, készítése során, mind elfogyasztásukat követően használjuk. Ha eleganciát, tartósságot, modern megjelenést szeretnénk e területnek is, a gránit, vagy kompozit mosogató tálca a legjobb választás.

A gránit mosogató kellemes tapintású, eleganciát sugároz, mégis természetes. Mind e mellett pedig a legtartósabb anyagnak mondható. Nem, vagy rendkívül nehezen sérül, karcolódik, valamint a vízcseppek sem hagynak rajta vízköves nyomokat – sajnos kivétel ez alól a fekete, sötét színű gránit mosogató, melyen meglátszanak a megszáradt vízcseppek. Ám ez ellen könnyedén tehetünk, dolgunk végeztével egyszerűen töröljük át egy száraz ronggyal, vagy papírtörlővel.

A Deante gránit mosogatók ütésállóak, ellenállnak a magas hőmérsékletnek, elszíneződésnek, valamint hősokk állóak. A hidrofób tulajdonságuknak köszönhetően taszítják a vízmolekulákat. Az ezüstionokkal dúsított felületük fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

A Deante mosogatók gránit kompozit anyagból készülnek, mely a kvarc homok és a gyanták ideális arányú kombinációja. Ennek köszönhetően e mosogatók nemcsak ütésállóak, hanem hőállóak (250°C), elszíneződés- és termikus sokkállóak – az EN 13310 európai szabvány szerint.

Kiemelendő tulajdonsága a Deante gránit kompozit mosogatóknak, hogy nem veszik fel a szagokat, és hidrofób tulajdonságokkal rendelkeznek, így taszítják a vízrészecskéket.

A gránit elegáns és mindig divatos, és a színek széles választékának köszönhetően jól illik szinte minden konyhai stílushoz a klasszikustól a már-már futurisztikusan modernig.

A Deante gránit mosogatók automatikus lefolyóelzárással ellátott, helytakarékos szifonnal rendelkeznek.
Az automatikus leeresztőrendszer lehetővé teszi a leeresztés szabályozását egy gombbal. A mosogatón csak egyetlen diszkrét vezérlőelem található. Ennek a technológiának fontos előnye, hogy egyetlen mozdulat elegendő a lefolyó azonnali feloldásához, anélkül, hogy vizes lenne a keze.
A Deante mosogatókat “Space Saver” szifonnal szerelték fel, melyeket igény szerint állíthat be a mosogató alatti szekrényben. Ha zavarta, hogy a szekrények, csövek és könyöklők minden helyet elfoglalnak a szekrényben, e mosogató szifonok a megoldást nyújtanak a mosogató alatti maximálás helykihasználás érdekében. A speciális kialakítás és a teleszkópos szerkezet lehetővé teszi, hogy beállítsa a szifon alakját/formáját az igényeinek megfelelően. A szifonhoz mosógép, vagy mosogatógép is csatlakoztatható, és ami a legfontosabb – a szifont készletben kapja!

Deante mosogatók tulajdonságai:

Termék tulajdonságai:
 – Megfordítható mosogató
– Automatikus lefolyóelzárással ellátott, helytakarékos szifon (tartozék)
– Mosogatógép-csatlakozással ellátott szerelvényekkel felszerelt mosogató
– Egyes modellekénl (pl. Zorba) mosogató csapteleppel

Kiemelendő, hogy a Deante gránit mosogatók megfordíthatóak, így lehetőséget kínálnak a medence bal vagy jobb oldalra történő felszerelésére. A mosogatóban lévő, gyárilag fúrt lyukaknak sok előnye van. Először is, lehetővé teszik, hogy kiválasszuk, melyik oldalra kerül a csepegtető, ezért a mosogató univerzális, megfordítható. A szerelés egyszerű, és elmarad a lyukak fúrásának szükségessége. Ezenkívül a lyukak lehetőséget nyújtanak egy mosószeradagoló gyors beépítésére is.

Az ezüstionokkal dúsított felület fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. A Deante antiszeptikus felületet fejlett nanorészecske-technológiával hozták létre, a legnagyobb tisztaságú ezüstionok felhasználásával. Ennek a fémnek az oldatát a gyártási szakaszban adják a masszához, amelyből később a mosogatókat kialakítják. Ennek eredményeként egyenletesen keveredik az egész termékben, lehetővé téve olyan tartósság és hatékonyság elérését, amely jelentősen meghaladja a csak a felső bevonat használatának paramétereit.

Read previous post:
Az akusztikus falpanel szerelése

Az ArchiDesign Echoessence akusztikus fali panelek elegáns és funkcionális megoldást kínálnak a zaj csökkentésre és a tér akusztikájának javítására. E...

Close