Kültér, kert

A kerítés szerelése saját kezűleg vagy céggel – melyik megoldást válasszam?

A kerítés minden ingatlan szerves része, hiszen nemcsak hatékonyan véd az illetéktelen betolakodóktól, hanem dekoratív szerepet is játszik. A megfelelő kerítés kiválasztása mellett – amely tartós és megfelelően illeszkedik a ház megjelenéséhez és környezetéhez – nagyon fontos a megfelelő felszerelése is.

Egy kerítés csak akkor fogja betölteni a funkcionális szerepét, ha az megfelelően van felszerelve.

Saját kerítésszerelés – mit kell figyelembe venni?

Amikor úgy dönt, hogy saját maga szereli fel a megvásárolt kerítést, először is szem előtt kell tartania, hogy ez elég nagy kihívás. Sok munkával jár, ami sok időt igényel.

A legelején elő kell készítenie a kerítésoszlopok elhelyezésének helyét. Stabilan kell rögzíteni őket, hogy a kerítés paneleket jól tartsa.

Minél nagyobb a bekerítendő terület, annál több munkát igényel.

Ne feledje azt is, hogy szüksége lesz valakire, aki segít. A fesztávolságok vagy kapuk önálló felszerelése nagyon nehéz lehet. A szereléshez szerszámokra, eszközökre is szüksége lesz, melyeket be kell szereznie.

 

Kerítésszerelés – érdemes profi céggel végezni?

Polbram kerítések könnyen telepíthetők, azonban időhiány, a telek mérete vagy a szaktudás hiánya miatt sokan döntenek úgy, hogy olyan céget bíznak meg, amely szakszerűen szereli fel a kerítést.

Ennek a megoldásnak számos előnye van, mert nem kell aggódnia miatta. Egy megbízható csapatot érdemes a munkára keresni, amely rendelkezik a szükséges felszerelésekkel és eszközökkel. Saját összeszerelés esetén ezeket előre meg kell vásárolni. Leggyakrabban a kerítést szerelő cégek vállalnak olyan garanciát, amely bármilyen probléma esetén igénybe vehető. Ezért ez egy nagyon biztonságos és kényelmes megoldás.
Nem beszélve arról, hogy ha tapasztalt szerelő csapatot választ, akkor a gyakorlatuknak, és a Polbram kerítésrendszerek könnyű szerelésének köszönhetően néhány óra elteltével már az új kerítésében gyönyörködhet.

 

Read previous post:
Modern kerítés otthonába – mit kell figyelembe venni a választásnál?

A jó kerítés megvédi otthonunkat, ugyanakkor harmonizál a ház, az ingatlan stílusával is, összeillő egészet alkotnak. A kerítésnek nemcsak designban...

Close