Kültér, kert

Acél kerítések az igényeihez igazodva

A kerítés és a kapu nemcsak egy fal, mely véd a kíváncsi szemek, illetve a nem kívánt látogatóktól, hanem meghatározó eleme az otthonának, hisz design-t és hangulatot teremt az otthona kürül.

Akár modern, akár klasszikus stílusú kerítést és kaput szeretne, a Polbram Acél kerítésrendszerek ideális megoldásokat kínálnak mind stílus, mind minőség tekintetében.
A kapuk és a kerítésrendszerek elemei porfestett, horganyzott, galvanizált acélból készülnek, nem rozsdásodnak. A kapuk zárjai és zsanérjai szintén horganyzottak, ezáltal kevésbé kopnak és korrodálódnak.
A különböző méretek, és működési módok lehetővé teszik, hogy nagyobb telkén, vagy akár kisebb ingatlanán Polbram kerítésrendszert telepítsen, hiszen a kallaszikus nyíló működés mellett tolókapuk, két-, vagy egyszárnyú kapuk is elérhetőek, különféle nyitási iránnyal.

Polbram Lea kerítés kollekció

egy olyan kerítéselemekből álló rendszer, amelyet elsősorban a kert és az ingatlan határolására terveztek. Ez a termékcsalád az egyszerű, mégis esztétikus megjelenésével és a tartósságával tűnik ki versenytársai közül.

Polbram Lea kerítésrendszer

Polbram Nikki kerítés kollekció

gondosan megtervezett kerítésrendszer, amely kiemelkedő minőségével és esztétikus megjelenésével hódít. A család tagjai széleskörű alkalmazási lehetőséget kínálnak, legyen szó akár egy hagyományos családi ház, akár egy modern ipari létesítmény kerítéséről.

Polbram Nikki kerítésrendszer

Polbram Klaudia kerítés család

a modern és esztétikus kerítések egyik meghatározó szereplője. A Klaudia kerítések kiemelkednek strapabíróságukkal, könnyű összeszerelhetőségükkel és változatos kialakítási lehetőségeikkel.

Polbram Klaudia kerítésrendszer

Polbram Emma kerítés család

A régmúlt idők romantikáját idézi, ezzel tűnik ki versenytársai közül. A családban megtalálható, kis -és nagykapu, valamint kerítés elem is. A díszítések tetszés szerint kérhetőek, rengeteg kiegészítővel.

Polbram Emma kerítésrendszer

Polbram Ruby kerítésrendszer

egy modern, esztétikus és rendkívül tartós megoldás. A rendszer számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt kiváló választás lehet otthonunk vagy vállalkozásunk körbekerítéséhez.

Polbram Ruby kerítésrendszer

 

Read previous post:
Tapasztalat és tudás: POLBRAM kerítések

A Polbram Acél csoport egy kerítésrendszereket gyártó, jól bejáratott cég, mely több, mint 30 éves múltra tekinthet vissza.

Close