Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Padlólap

Kortárs elegancia, stílus, merész felületek otthonában

A márvány felületek soha nem mennek ki a divatból. A KAI Group Firenze/Belvedere márvány hatású burkolat kollekciója virágos és geometrikus dekorációkkal kiegészítve alapozza meg a fürdőszoba kisugárzását.

Firenze/Belvedere csempe család elegáns és időtálló választás, amely a természetes márvány szépségét idézi meg. A kollekció két fő színben, antracit és beige árnyalatban érhető el, mindkettő fényes felülettel. Ez a kombináció modern és klasszikus elemeket ötvöz, így számos különböző stílusú fürdőszobában és egyéb helyiségben is alkalmazható.

A Firenze Leaves beige dekor egyedi leveles domború/homorú felülettel rendelkezik, a természet közelségét hivatott megeleveníteni a falfelületen.

A Belvedere Patchwork Anthracite csempék antracit és a bézs klasszikus kombinációja, amely soha nem megy ki a divatból. Kortárs és kifinomult megjelenésű csempék, melyeket ajánlunk a fürdőszoba kifinomultabb dizájnja érdekében egy-egy falrészlet, vagy a zuhanytér burkolataként.

A Belvedere Anthracite csempék ideális választás merész és eredeti terek kialakítására. Az antracit színű, bézs erezettségű márvány ihlette csempe minden belső teret egyedivé varázsol, a fényes felülete pedig eleganciát és presztízst kölcsönöz a térnek.

A 30×60 cm-es lapméret egyszerű és gyors burkolást tesz lehetővé. A retifikált (élvágott) csempék lehetőségt adnak arra, hogy minimális, 1-2mm-es fugavastagsággal burkoljuk az egységes, homogén összkép érdekében.

Ez a csempe alkalmas a fürdőszobában, a konyhában vagy akár a nappaliban való használatra, így stílus és kifinomult terek alakíthatóak ki otthonunk bármely helyiségében, egészében.

Adjon extra stílust és eleganciát otthona belső tereink a KAI Group Firenze/Belvedere csempéivel!

Read previous post:
A márvány és az arany találkozása egy prémium kerámia burkolatban

A fürdőszoba kiemelkedő jelentőségű helyiség az otthonunkban, így maximálisan érthető, hogy szeretnénk, ha egyszerre funkcionális és modern megjelenésű lenne. A...

Close