Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Padlólap

A márvány és az arany találkozása egy prémium kerámia burkolatban

A fürdőszoba kiemelkedő jelentőségű helyiség az otthonunkban, így maximálisan érthető, hogy szeretnénk, ha egyszerre funkcionális és modern megjelenésű lenne.
A fali csempék és padlóburkolatok azok, amelyek megalapozzák a tér látványát és ezáltal meghatározzák a kisugárzást.

Csempék és padlólapok terén egyaránt sokféle szín és minta létezik, amelyek számos kombinációs lehetőséget kínálnak egy-egy termékcsaládon belül is. A felületek és díszítőelemek, azaz dekorcsempék és dekorcsíkok (listello) sokféleségének köszönhetően egy-egy fürdőszoba design-nak csak a fantáziánk szabhat határt.

KAI Group kínálatának Goldie sorozata egy prémium szegmensét képviseli a hidegburkolatoknak. A fehér alapszín és a finom, aranyozott márvány mintázat időtlen eleganciát kölcsönöz a burkolatoknak, így bármilyen stílusú fürdőszobába, vagy akár más helyiségbe is remekül illeszkednek.

A márvány mintázat lehet finom erezetű vagy látványosabb, függően az adott típusától. A felület általában fényes, de matt változatok is elérhetőek lehetnek.

A Goldie kollekció csempéit és padlólapját otthonunk bármely helyiségébe burkolhatjuk, padlófűtés esetén is.

E burkolatok kifinomult eleganciát kölcsönöznek fürdőszobának, étkezőnek, nappalinak, vagy bármely helyiségnek.

A Goldie Mix White dekorcsempe négyzetméterre kapható, aprólékos mintázata pezsgő megjelenésével garantáltan magára vonja a figyelmet.

Goldie Onda White csempéje domború felületű, a finom hullámvonalak mozgalmas életet csempésznek az amúgy is vibráló felületbe.

Fagyálló burkolat révén akár kültérbe is burkolhatjuk, ám csak fedett területre ajánljuk, ugyanis nem csúszásmentes felületű a padlólap.

 

Read previous post:
A természet eszenciája fürdőszobájában

Az utóbbi évek egyik vezető tendenciája, hogy a természetet otthonukba hívjuk. Az KAI Group Ethera sorozata tökéletesen visszaadja a természetes...

Close