Beltér Fürdőszoba

Modern megjelenés és praktikusság a fürdőszobában

Egy fürdőszobabútor, mely a praktikusságáról és modern megjelenéséről ismerhető fel. Marmy Code fürdőszoba bútorok, melyek légiesen könnyed, mégis hangsúlyos megjelenésükkel hódítanak.

A Marmy Code fürdőszobabútorok fiókjainak a frontja a bútor teljes szélességében kifut, valamint a fiókok vastagsága szabad szemmel is látható, ami feltűnőbb megjelenést kölcsönöz a bútornak. Ez a bútorcsalád falra függeszthető, láb nélkül gyártott típus.

A Marmy Code fürdőszoba bútorokat kizárólag Marmy mosdókkal forgalmazzák. Ajánlott mosdók: Aspen, Bellagio, Bellagio Slim, Bellagio Max, Crystal és Cremona.

A Marmy Code alsóbútor fiókjait teljesen ki lehet húzni, becsukáskor hangtalanul lefékezi és behúzza magát. A felső fiókban egy műanyag borítású, ovális kivágás van kialakítva a lefolyó részére, így a hagyományos szifon is beépíthető. Praktikus, hogy a bútor fiókjai nem érnek el a falig, mögöttük 7-8 cm hely van, ezáltal a bútor szélességében bárhol adódik lehetőség a víz bekötésére.

Az álló faliszekrény ajtó becsukáskor hangtalanul lefékeződik.

A Marmy Code fürdőszobabútorok felülete fa mintázatú laminált, illetve fényes festett lehet. A laminált lapok vízálló poliuretán élzárással készülnek. A festett elemek pedig 4 rétegben vannak festve, a legfelső réteg a lakkozás, amely vízlepergetővé teszi a felületet.

A fogantyúk a fiókok éleibe vannak besüllyesztve, így a bútorfront letisztult képet mutat. A fogantyúk matt fekete vagy króm színben választhatóak.

Letisztult fürdőszobákba ajánljuk a Marmy Code fürdőszobabútorokat.

Read previous post:
Laza elegancia és stílus a fürdőszobában

Fürdőszobabútor, amit a laza elegancia és stílus jellemez, praktikus és kényelmes használatot nyújt a mindennapokban.

Close